Tezosin pitkän aikavälin hinta-analyysi: 26. lokakuuta

Tezos on taistellut elää itsensä uudelleen markkinoiden karhujen otteesta, ja tunnuksen nouseva jakso on ollut vähän ja kaukana elokuun 2. viikosta lähtien. Tezos, jonka markkina-arvo oli 1,56 miljardia dollaria, kirjoitti kirjoitushetkellä 123 miljoonan dollarin kaupankäyntimäärän kaavioihin.

Tezosille markkinat ovat olleet merkittävästi laskussa elokuusta lähtien. Vaikka salausvarallisuus rekisteröi kaikkien aikojensa korkeimman arvon 4,9 dollaria 16. elokuuta, lasku 1,92 dollariin on ollut vaikea ravistaa Tezosille. Kaavioiden 18. sijalla XTZ: n kaaviot viittasivat symmetrisen kolmion muodostumiseen puristusaikana. Vaikka symmetrinen kolmio saattaa läpimurtautua molempiin suuntiin, kollektiivinen markkinoiden kehitys oli laskusuunta, kirjoituksen aikaan.

Itse asiassa tietyt merkit näkyivät myös kaaviossa. Salausvaluutan laskeva kaupan volyymi paranemisen ohella oli selkeä laskeva ero. Lisäksi suhteellisen voimakkuuden indeksi tai RSI ehdotti, että arvostus oli menossa kohti myyntimarkkinoita. Lopuksi 50-liukuva keskiarvo toimi edelleen yläpuolisena vastuksena.

Neljän tunnin kaaviossa havaittiin kuitenkin erikoinen supistuminen. Kun XTZ: n hinta pysyi vahvana nousutrendinä sen laskun jälkeen 1,92 dollariin, laskeva purkautuminen ei ollut näkyvissä 4 tunnin kaaviossa. Laukaisupiste voi kuitenkin olla 2,30 dollaria uudelleen, ennen kuin hinta romahtaa uudelleentestausta varten tuen ollessa 2,10 dollaria.

16. lokakuuta XTZ osoitti nousua jopa 0,236 Fibonacci-retracement-linjaan, mutta sen kyvyttömyys rikkoa vastustusta oli suuri taistelu. Pudotus alle 2,30 dollaria seurasi myös korostaen nousutahdin puutetta kaavioissa.

Stokastisen RSI: n perusteella, joka viittaa nousuun ylimyydyn alueen ympärillä, hinnan pitäisi saavuttaa uudelleentesti 2,30 dollaria ennen uutta pudotusta. Sivuttaisliike on todennäköisesti markkinoiden teema tällä viikolla.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.