De Top 5 producten die elke Bitcoiner nodig heeft

In 2012 werd Bitcoin Black Friday gelanceerd als een manier voor Bitcoiners om de mainstream consumentenvakantie te hacken en hun favoriete technologie te promoten als een killer tool voor betalingen en de adoptie van handelaren aan te moedigen. Duizenden handelaren hebben deelgenomen door het aanbieden van kortingen voor klanten die in BTC betalen, maar het feest bruiste in 2017 toen de Bitcoin-gemeenschap verwikkeld raakte in debatten over de grootte van de blokken en Bitcoin voor betalingen werd verward met argumenten over schaalvergroting.

Maar dit jaar is Bitcoin Black Friday terug met gloednieuwe deals die Bitcoiners helpen het beste uit hun HODLings te halen. Om dit te vieren, delen we dit jaar onze lijst met de definitieve apparatuur voor uw Bitcoin Black Friday-wensenlijst.

Een Bitcoiner zijn is zo eenvoudig als het bezitten van een willekeurige hoeveelheid BTC, en dat is dat. Maar naarmate u verder en verder het konijnenhol ingaat, zult u zien hoeveel meer deze revolutionaire technologie te bieden heeft, en u zult alles in handen willen krijgen wat u beter kan helpen met uw Bitcoin. Er zijn zoveel fascinerende producten en diensten die de ervaring van het gebruik van Bitcoin op meerdere manieren verbeteren, dat u dit magische internetgeld nooit meer op dezelfde manier zult zien.

Om zowel nieuwe als doorgewinterde Bitcoiners te helpen hun BTC-verzameling te completeren, hebben we de onderstaande lijst met must-have apparatuur samengesteld om u te helpen vollediger deel te nemen aan het Bitcoin-netwerk, uw BTC HODLings beter te beschermen en over het algemeen een betere Bitcoiner te worden.

1. Hardware-portemonnees

Hardware portemonnees zijn absoluut noodzakelijk voor elke Bitcoiner, geen uitzonderingen. Waarom? Omdat als u uw munten op een wisselkantoor houdt waar u uw eigen sleutels niet in de hand hebt, er een ramp dreigt te gebeuren. Als u uw privé-sleutels niet onder controle heeft, dan heeft iemand anders dat wel en bent u niet echt in het bezit van die munten.

Eis je financiële soevereiniteit op door het verkrijgen van een hardware portemonnee waarvoor je de sleutels en dus de munten controleert. De andere voordelen van het onderhouden van een hardware portemonnee zijn onder andere bescherming tegen hackers en enkele lessen in persoonlijke verantwoordelijkheid.

2. Volledig knooppunt in een doos

Het hebben van een volledige knoop is een absolute must na het verkrijgen van een hardware portemonnee, omdat je ze samen kunt gebruiken. Wanneer u een volledige node heeft gekoppeld aan uw hardware portemonnee kunt u alles wat in en uit uw portemonnee gaat zelf controleren, zonder dat u ooit iemand anders hoeft te vertrouwen om het voor u te doen. Iedereen met een volledige node kan op elk moment de exacte voorraad van BTC controleren, wat niet mogelijk is met bepaalde andere cryptocurrencies. Je doet de wiskunde, je voert de cijfers uit.

Bitcoin is een levend organisme en de knoop is zijn hartslag. Hoe meer knooppunten er zijn, hoe sterker en robuuster het netwerk wordt. De goedkoopheid van het runnen van een volledig knooppunt is de sleutel om iedereen en iedereen in staat te stellen om met het netwerk te communiceren. Iedereen bevindt zich op een gelijk speelveld.

Er zijn producten die alles bevatten wat u nodig heeft om een volledige node te draaien, inclusief een complete versie van de Bitcoin-blokketen tot nu toe, allemaal in één doos.

3. Boeken

Kennis is macht en een van de beste manieren om kennis over Bitcoin te verkrijgen is door te lezen. Door te lezen kunt u de dingen vanuit een ander perspectief bekijken en betere beslissingen voor uzelf nemen op basis van de kennis die u hebt opgedaan. Het zijn de kleine dingen – zoals lezen vs. tv-kijken – die de winnaars en de verliezers in het leven van elkaar scheiden. Laat je niet vangen aan de verkeerde kant.

Het leren over Bitcoin Profit via de juiste boeken is absoluut cruciaal voor uw onderwijs, omdat u niet kunt vertrouwen op traditionele onderwijsmethoden om u te leren over zo’n nieuwe en revolutionaire technologie. Scholen hebben de neiging om Keynesiaanse rotzooi door de strot te duwen en leren zelden de Oostenrijkse economische principes achter Bitcoin. Overheden en reguliere nieuwsbronnen zullen Bitcoin elke kans geven die ze krijgen, dus altijd DYOR.

4. VPN’s

Virtual Private Networks (VPN’s) bieden beveiliging en privacy waar u misschien denkt dat het eerder niet nodig was. VPN’s geven u de overhand over hackers of overheidstoezicht omdat uw VPN ervoor zorgt dat uw locatie onbekend is, al uw gegevens versleuteld zijn en u anoniem op het internet kunt surfen.

Zeg maar dat u op pad bent en gebruik maakt van openbaar WiFi, of zelfs bij een vriend(in) thuis met behulp van hun internetverbinding. Hackers kunnen alle gegevens van Paul Krause op u loslaten en onderscheppen. VPN’s beschermen u tegen deze hackers en geven u gemoedsrust tijdens het surfen op het web.

5. Koptelefoons

Als Bitcoiner luistert u naar een heleboel podcasts. Er zijn meerdere voordelen aan het luisteren naar Bitcoin-podcasts, zoals: op de hoogte blijven van het laatste nieuws, nieuwe dingen leren over de technologie en andere Bitcoiners beter leren kennen. Er zijn zoveel geweldige podcasts dat u zoveel mogelijk afleveringen in uw dagelijkse routine zult vinden.

Investeren in een mooie koptelefoon kan het luisteren naar podcasts een aangenamere en leukere ervaring maken. U zult merken dat u meer informatie absorbeert met een hoge kwaliteit, comfortabele en helder klinkende hoofdtelefoon, in vergelijking met een lage kwaliteit, oncomfortabel. en wazig klinkende hoofdtelefoon.

Dit zijn vijf items die algemeen in het bezit zijn van Bitcoiners en die velen nu niet meer zonder kunnen functioneren. In combinatie met Bitcoin kan elk van deze producten de sleutel zijn tot financiële soevereiniteit, onderwijs en privacy.

Bitcoin Black Friday is het perfecte moment om ervoor te zorgen dat u alle spullen heeft die elke goede Bitcoiner nodig heeft. Om aanbiedingen te vinden voor deze dingen en meer, check in met Bitcoin Black Friday, volg het merk op Twitter en zorg ervoor dat u dit jaar groots gaat vieren.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.