Bitcoin Stock-to-Flow-modell fremdeles på sporet til tross for store spill mot den

Bitcoins nylige trekk til $ 16K-nivå har holdt det på sporet for den nå berømte prissettingsmodellen. Noen satser fortsatt store penger mot det.

Bitcoin tok igjen den høyeste prisen siden januar 2018 for noen timer siden, da den kom innenfor en kinnskjegg på $ 16.000. For andre gang denne måneden viste det seg at prisnivået var for mye motstand, og eiendelen har i skrivende stund falt tilbake til $ 15750.

Det bullish momentumet den siste måneden har holdt Bitcoin godt innenfor parametrene til analytiker ‚PlanB’s‘ stock-to-flow-modell.

Lager-til-flyt på mål

Stock-to-flow (S2F) -modellen ble opprinnelig publisert i mars 2019, og fordypet i forholdet mellom produksjonen av forsyning og den tilgjengelige aksjen, og beregnet i hovedsak Bitcoins verdi gjennom knapphet.

Det har kartlagt Bitcoins pris med høy nøyaktighet etter tre halveringshendelser nå. Halveringsåret 2020 spiller på samme måte som 2012 og 2016 så langt med et stort løp spådd for 2021 hvis historien rimer.

Hvis mønsteret spiller ut igjen, kan Bitcoin-prisene være i sekssifret territorium innen utgangen av 2021. Tidligere denne uken bekreftet analytikeren sin holdning som støtter modellen og hans høye prisforutsigelse.

”Folk spør om jeg fortsatt tror på modellen min. For å være tydelig: Jeg er ikke i tvil om at bitcoin S2FX er riktig og bitcoin vil tappe $ 100K-288K før desember 2021. Jeg har faktisk nye data som bekrefter at mangelen på forsyning er reell. IMO 2021 vil være fantastisk. ”

Gå inn i tvilerne

Chief Investment Officer for Crypto Hedge Fund Arcane Assets, Eric Wall, er ikke overbevist. Så mye at han er villig til å satse en million dollar at Bitcoin-prismodellen vil bli ‚ødelagt‘ innen fem år, og ikke engang nå 50% av målet.

Ikke usikker? Jeg vedder $ 1 000 000 dollar på at S2FX-modellen blir ødelagt mindre enn 5 år fra nå.

Dette er ikke en vits. Jeg er villig til å låse opp pengene til en tredjepart vi begge stoler på, og det må du også.

Jeg definerer „ødelagt“ = „det vil ikke ha nådd engang 50% av målområdet“. https://t.co/vmDO5UkQoO

CIO hos BlockTower Capital, Ari Paul, ville også inn i handlingen om at han ville gi 3: 1-odds på samme innsats mot modellen. Resonnementet hans var litt selvbetjent, men antydet at kortslutningsmodellen ville gi en god arbitrage-mulighet for å gi ham retur.

“Jeg kan ikke snakke med Erics logikk om dette, men grunnen til at jeg er villig til å tilby dette spillet uten å måtte tenke på S2FX-nøyaktighet i det hele tatt, er at det er en enkel arbitrage. Kjøp BTC, kort S2FX på 3: 1, umulig å tape.

For øyeblikket satser begge tvilere mot noe som fremdeles er på sporet og har vært nøyaktig tidligere. Flertallet av analytikere og industriobservatører forutsetter flere gevinster fremover for Bitcoin både i år og neste år.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.